top of page
akupunktur

AKUPUNKTUR OG ØREAKUPUNKTUR

5-punkts (Nada) og øreakupunktur generelt, er en type alternativ behandling, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicin. Metoden involverer brug af små nåle, som indsættes på specifikke punkter på øret for at lindre forskellige fysiske og mentale symptomer.


Under en øreakupunktur/Nada akupunkturbehandling vil en uddannet behandler omhyggeligt indsætte små nåle i ørets specifikke akupunkturpunkter. Nålene forbliver normalt i øret i cirka 45 minutter, hvor patienten kan slappe af og lade behandlingen virke. Nogle behandlere kan også bruge små kugler eller frø til at stimulere punkterne i stedet for nåle.


Mange mennesker finder øreakupunktur/Nada behandlinger behagelige og afslappende. Det anses for at være en sikker behandlingsmetode, da bivirkninger er sjældne, og behandlingen ikke er smertefuld. Dog er det vigtigt at gå til en certificeret og veluddannet behandler for at sikre en korrekt og sikker behandling.

 

Jeg benytter også punkter fra TCM systemet på arme, ben og i ansigt.

 
Jeg tilbyder protokoller indenfor

5-punkts akupunktur (Nada)

(søvnproblemer, stress, angst, depression, uro)

Smertelindring

Appetitregulering

Nikotinafvænning

Allergi

Myggestik


 

 

Din Holistiske Energi-, krops- og samtaleterapi sammensættes altid, ud fra dine ønsker om hvad du vil fokusere på og udvikle.

Online forløb kan tilbydes efter behov.

bottom of page