top of page
Se mine hold og tilmeld dig her
pilates-bw-13.jpg

PILATES

Din vej til en stærk, stress-fri krop i balance

I en Pilates time vil du opleve et afbræk fra hverdagen, hvor der er plads til at vende opmærksomheden indad, og hvor du bliver guidet i vejrtrækning og øvelser hele vejen igennem træningssessionen.

I nogle af træningstimerne vil der være redskaber og andre timer vil køre som en flowtime uden stop. I slutningen af timen bliver du guidet igennem en afspænding så du afslutter med helt ro i din krop og dit nervesystem.

 

Efter en Pilates time får du følelsen af, at du har lavet en kærlig investering i dig og i din krop, og du er klar til at møde verden med fornyet energi.

PILATES baggrund og historie

PILATES er en træningsmetode som er udviklet af Joseph Pilates. Han opnåede fantastiske resultater med sin egen krop efter alvorlig sygdom og med hans patienter som han var sygeplejer for under 2. verdenskrig. De var alle meget langt, i deres rehabilitering allerede inden de kom ud af sengen. og ikke mindst blev hans metode anvendt af New York Ballet som han senere havde studio ved siden af.   Metoden fokuserer på kontrol, stabilitet, smidighed, balance, udholdenhed og styrke gennem en række øvelser udført på en måtte eller med træningsredskaber som redondo-bold, foam-roller og elastik. Når du træner Pilates, øger du din bevidsthed om, hvordan du stabiliserer din rygsøjle. Den bevidsthed skal du bruge i alle de øvelser, du laver med din krop til både hverdag og træning. Vi arbejder med at skabe balance mellem forside og bagside og ikke mindst med at skabe kontakt til de små muskler, som er med til at stabilisere vores led. ​ Da vi arbejder grundigt med vejrtrækningen, har Pilates også god indflydelse på iltoptagelsen. ​ Pilates kan afhjælpe gener ved​ Stress og angst Vejrtrækningsproblemer Ryg, nakke og skulderproblemer Rectus diastase / Delte mavemuskler Svag bækkenbund / Inkontinens
bottom of page