top of page
mette-33.jpg
METTE.jpg

Mette

Ansigtet bag Du er Ren Energi

Kontakt mig her: 

Addresse:

Guldforhovedvej 35,

7441 Bording

Jeg er helt og aldeles passioneret omkring menneskers velbefindende fysisk, mentalt og ikke mindst sjæleligt.

 

Min egen rejse mod et liv i balance startede efter to hårde graviditeter og fødsler hvor både krop, sind og sjæl, begyndte at sige fra overfor min ufølsomme måde at behandle mig selv på.

 

Det var hårdt at lande i moderskabet, forældre-parforholdet og de spejl der følger med. At genopleve mine egne svigt gennem en nu forældres øjne, at mærke at de strategier og det panser jeg havde opbygget som overlevelse ikke var egnet til dybe relationer og at stå i ensomheden med et barn der ikke "virkede" og de mange møder med systemet (fødegang, sundhedsplejen, almen læge) som jeg oplevede havde meget dårligt forståelse for at fornemme det hele menneske.

 

Der var ingen anden udvej, end at starte den rejse ind i mig selv, der skulle lære mig at skabe plads til store følelser, møde mig selv i dyb accept og sætte tydlige grænser over for dem der ikke gjorde.

 

At komme tilbage til mig selv med ny viden, bevidsthed og et selvkærligt syn på livet har været det bedste der nogensinde er sket.

 

Det har ikke været en nem proces og afgjort ikke en proces jeg kunne have stået alene i.

Derfor brænder jeg nu uendeligt meget for at holde rum for menneskers transformation gennem 1:1 sessioner, workshops og holdtræning, alt sammen inden for Holistisk sundhed, dvs. en ide om at krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen.

Jeg er uddannet Holistisk Energiterapeut, skyggevejleder, øreakupunktør og Pilates, Nirvana og Groove instruktør, derudover har jeg et væld af kortere og længere kurser.

Vigtigste uddannelse/værktøj er dog medfødt; nemlig at være følsom i en grad der gør at jeg ser tendenser og mønstre hurtigt og mærker mennesker og stemninger meget tydeligt. Det og mit levede liv som kun har været med til at skærpe de sanser.

Privat er jeg gift med Rasmus og har 4 dejlige børn; 1 pap-søn, 2 drenge og 1 pige. Vi bor på et nedlagt landbrug som vi har brugt mange år på at renovere. Jeg elsker dyr ligeså højt som mennesker og har 1 hund, 3 katte, 30 høns og 3 heste. 

Derudover går jeg lidt og fifler med "lille" have og hjemmedyrkede grønsager som jeg elsker at omsætte til lækkert mad. 

Jeg håber du finder hvad du har brug for her på min hjemmeside. Måske er du landet her, fordi du er klar til at tage et nyt skridt i dit liv, på en rejse der skal føre dig nye steder hen?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

De allerkærligste hilsner

 

 Mette

bottom of page