top of page
mette-47_edited.jpg

Holistisk Energi-, krops- og samtale terapi

Alt er energi- Det ved vi.

Når vi arbejder med os selv flytter vi energi, skaber flow i energi og i det hele taget skaber de bedste betingelser for energi.

Holistisk Energi-, krops-, og samtaleterapi er en holistisk tilgang til behandling af det hele menneske, der sigter mod at genskabe balance, velvære og optimal funktion. Denne terapiform trækker på en bred vifte af teknikker og metoder, der integrerer både krop, sind og sjæl.

Jeg bla. arbejder ud fra TCM, traditionel kinesisk medicin, teorien om de fem faser og meridianbanerne.

Helt specifikt: Zoneterapi, EFT/TFT, Akupressur, Cupping/Firecupping, Massage, Kranio sacral terapi, Theta Healing/Healing code. Samtale-delen er funderet i Jungs teori om skygger samt OPPE teori om hvordan vi lever et liv ude af modstand.

 

​ Jeg kan ikke fikse dig...

Men jeg kan skabe et rum til at være med hele dig. Et rum til bevidsthed. Et rum hvor der er plads til at spejle dig, støtte dig, skabe ro til dit nervesystem, løsne op for spændinger, og stimulere kroppens naturlige helingsprocesser.

Det helt store arbejde er det DU GØR imellem behandlingerne. Nemlig træningen i at udvikle sunde vaner og leve en kærlig livsstil, der støtter dit helbred og velbefindende.

 

Sammen med dig, skaber jeg din helt unikke behandling hvilket betyder, at du også vil opleve at to behandlinger sjældent er ens.

Holistisk Energiterapi afhjælpe symptomer ved:

Stress

Angst

Depression

Uro

Spændinger i kroppen

Manglende energi

Fordøjelsesproblemer

Søvnproblemer

Udfordringer i relationer

Selvværd/Selvtillid

 

Og meget andet. 

Din Holistiske Energi-, krops- og samtaleterapi sammensættes altid, ud fra dine ønsker om hvad du vil fokusere på og udvikle.

Online forløb kan tilbydes efter behov.

bottom of page