top of page
mette-47_edited.jpg

Holistisk Energi-, krops- og samtale terapi

ALT ER ENERGI - Det ved vi.

Når vi arbejder med os selv flytter vi energien, skaber flow i energien og i det hele taget skaber de bedste betingelser for energien.

Holistisk Energi-, krops-, og samtaleterapi er en holistisk tilgang til behandling af det hele menneske, der sigter mod at genskabe balance, velvære og optimal funktion. Denne terapiform trækker på en bred vifte af teknikker og metoder, der integrerer både krop, sind og sjæl.

Jeg bla. arbejder ud fra TCM, traditionel kinesisk medicin, de fem faser og meridianbanerne.

Helt specifikt: Zoneterapi, EFT/TFT, Akupressur, Cupping/Firecupping, Massage, Kranio sacral terapi, Theta Healing/Healing code. Samtale-delen er funderet i Jungs teori om skygger samt OPPE teori om hvordan vi lever et liv ude af modstand.

 

​ Jeg kan ikke fikse dig...

Men jeg kan skabe et rum til at være med hele dig. Et rum til bevidsthed. Et rum hvor der er plads til at spejle dig, støtte dig, skabe ro til dit nervesystem, løsne op for spændinger, og stimulere kroppens naturlige helingsprocesser.

Det helt store arbejde er det DU GØR imellem behandlingerne. Nemlig træningen i at udvikle sunde vaner og leve en kærlig livsstil, der støtter kroppens helbred og velvære.

 

Sammen med dig, skaber jeg din helt unikke behandling hvilket betyder, at du også vil opleve at to behandlinger sjældent er ens.

Holistisk Energiterapi afhjælpe symptomer ved:

Stress
Angst
Depression
Uro
Spændinger i kroppen
Manglende energi
Fordøjelsesproblemer
Søvnproblemer
Udfordringer i relationer
Selvværd/Selvtillid

 

Og meget andet. 

Din Holistiske Energi-, krops- og samtaleterapi sammensættes altid, ud fra dine ønsker om hvad du vil fokusere på og udvikle.

Online forløb kan tilbydes efter behov.

Book tid på SMS til en gratis afklarende samtale 

Tlf. 30616867

E-mail: mettemartinsen@gmail.com

bottom of page