top of page

Behandlinger til mor, baby og barn

der skaber balance og ro i din krop, dine tanker og din energi

Energi og kropsterapi

En behandling med udgangspunkt i dig og din krops behov. Kan være en kombination af teknikker fra: Kranio sakral terapi, massage, zoneterapi, cupping, healing, intuitiv bevægelse, akupressur, meridian massage og EFT. 

Læs mere

60 min. 500 kr./90 min. 750 kr. 

Baby Behandling

Denne behandling består af zoneterapi, healing, akupressur og kranioskral terapi. Giver baby støtte til mave/tarmsystem, til at sove bedre og i  det hele taget giver behandlingen ro til kroppen. Der er sat god tid af hvis der skal ammes, skiftes ble osv. Det er også muligt at behandle gennem mor hvis baby ikke er i humør.

Læs mere

45 min. 350 kr 

Mor og Baby behandling

En kombineret behandling hvor vi kigger på ubalancer hos både mor og baby. Vi starter med baby og fortsætter med mor (eller hvad nu der passer baby denne dag:-))En rigtig luksus behandling med masser af kærlighed i den nogengange hårde barselstid. 

Læs mere

120 min. 1150 kr

Cupping massage

Her starter jeg med at varme ryggen op med en kort massage. Herefter begynder jeg at massere med cupperne -til sidst sætter jeg dem fast hvor der er spændninger. Denne type behandling er helt fantastisk til at løse op for facia hinden og trække stagnationer ud af musklerne. Du modtager en kort zoneterapi mens cupperne arbejder for at hjælpe kroppen til at rense ud.

Læs mere

30 min. 300 kr. / 60 min. 500 kr.

Pilates

skriv en tekst

Pris?

Dit autentiske online space og sisterhood,

for alt der handler om graviditet, fødsel

og det der hører med

til at være en

moderne Mama

bottom of page