top of page

NIRVANA YOGA OG PILATES FLOW

Nirvana Breathing Fitness bringer dig ind i en dyb tilstand af flow gennem kontrolleret vejrtrækning og rolige bevægelser. Det reducerer stressniveauer og fremmer en følelse af indre ro. Samtidig forbedrer det din styrke og fleksibilitet, hvilket øger din fysiske præstation og sundhed.

 

Det dybe fokus på vejrtrækning hjælper med at berolige sindet, forbedre koncentrationen og fremme mental klarhed.

Baseret på mange års research, inkluderer Nirvana Breathing Fitness system flere effektive elementer og med alle fordelene som vi kender ved pilates, yoga og meditation.

Vi arbejder med forskellige øvelser som er sammensat i små nemme flowserier samt et rytmisk åndedræt for at detoxe kroppen og opleve tilstanden af Nirvana.

Musikken som er skabt til at understøtte både øvelser og åndedræt, gør at Nirvana skiller sig ud fra andre typer Yoga og Pilates som du ellers kender og bidrager til at gøre Nirvana til en helt unik oplevelse.

I opvarmningen forbinder vi os med åndedrættet og varmer rygsøjlen op. Herefter går vi ind i en serie som er opdelt i 3 sektioner med forskellige åndedræts mønstre; 4/4, 4/8 og 4/12.

Vi slutter altid af med en afslappende sekvens.

Vi laver et Body Oxygen tjek i starten og slutningen af hver time for at følge hvordan åndedrættet forbedrer sig.

1 time går utroligt hurtigt, da du vil opleve at komme i en flowtilstand og næste dag er det tydeligt at mærke at du brugt din krop.

Gennem regelmæssig praksis af Nirvana Breathing Fitness opnår du styrke, smidighed og en følelse af indre balance og harmoni mellem krop og sind.

Nirvana er det ultimative Body & Mind system.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev for at høre om hvornår Nirvana starter op igen.
IMG_0268.JPG
bottom of page